Hirdetés

Wi-Fi szolgáltatás iskoláknak



|

Hirdetés

Az új szolgáltatások támogatják a vezetéknélküli telefonok és vezetéknélküli adatkapcsolat használatát az SBC 13 államra kiterjedő hálózatán. Korábban a hang és adatszolgáltatást a cég két külön hálózaton biztosította. Az SBC szerint az összevont hálózat fokozza a vezetéknélküli kommunikáció biztonságát és hatékonyságát az oktatási és orvosi intézmények számára. A csomagok az IEEE 802.11 Wi-Fi standardokat használva biztosítják a felhasználók mobilitását a vezetéknélküli elérési pontokon keresztül a hang és adathálózat, az internet és a nyilvános távközlési hálózat felé.




Egyre több szolgáltató indít Wi-Fi szolgáltatást - a Verizon pl. azt tervezi, hogy ezer New York-i nyilvános telefont alakít át Wi-Fi hotspottá az év végéig. Az SBC - az EduVentures tanácsadó cég adatait idézve - azt mondja, hogy a 110 ezer állami iskola közel 6.2 milliárd dollárt költ évente technológiára, amiből jelenleg 500 milliót fordítanak vezetéknélküli technológiákra - ami azonban a jövő évre megnégyszereződik. Az amerikai kórházak pedig 295 millió dollárt költenek WLAN technológiákra 2005-ig, közölte a cég a Frost & Sullivan adataira hivatkozva.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.