Hirdetés

WiFi a McDonald's látogatóknak



|

Hirdetés

közös sajtótájékoztatót tartott a hazánkban elsőként, 1988-ban épült Régiposta utcai McDonald's-ban, amelyen bejelentették, hogy 2005. május 15-től 51 budapesti és 19 vidéki McDonald's-ban szélessávú internet eléréssel (HotSpotok-kal) várják a vendégeiket. A szolgáltatást folyamatosan építik ki a többi étteremben is.

A látogatók 1 Mbit/sec sávszélességű kapcsolattal csatlakozhatnak a világhálóhoz WiFi-képes laptopjaikkal, PDA-ikkal, vagy akár telefonjaikkal. A szélessávú kapcsolat a legtöbb McDonald's-ban ADSL, ahol ez nem lehetséges, ott bérelt vonal. A rendszer beruházására, kiépítésére, üzemeltetésére és karbantartására kiírt pályázatot a Wiera nyerte meg, amely a Cisco stratégiai partnereként már országos hálózattal rendelkezik.

A vendégek az éttermek pénztárainál vásárolhatják meg a félórás vagy 100 perces internet elérést biztosító kártyát. Előbbi bruttó 750 forint és a belépéstől számított fél órán belül érvényes, utóbbi bruttó 2800 forint és 3 hónapig használható. A felhasználók havi előfizetési szerződést is köthetnek a Wiera-val 5000 (250 perc), 7500 (500 perc), 10 000 (2000 perc) forint értékben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.