Hirdetés

Windows 8 Superguide a decemberi PC World-ben



|

Ez az igazi kettő az egyben! A PC World decemberi vásárlói ugyanis nem csak kedvelt magazinjukat kapják meg, hanem egy több mint 80 oldalas Windows 8 összeállítást is, ami miatt 180 oldalasra hízott a lap.

Hirdetés

Egy új Windows megjelenése mindig érdekes, hiszen az emberek többsége a Microsoft operációs rendszerének valamely kiadásával éli mindennapjait, legyen szó munkáról, játékról vagy kikapcsolódásról. A nyolcas kiadás ennek megfelelően hamar a figyelem középpontjába került, főként hogy a Windows 95 megjelenése óta (17 éve) összesen nem változott annyit a redmondiak rendszere, mint most. Kétségtelenül tanulni kell a merőben új platform kezelését, illetve amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a Windows már nem lesz olyan, mint amilyennek eddig megismertük.

 

 

E két tényező miatt szerkesztőségünk úgy döntött, hogy egy igazán nagy Windows 8-as összeállítást adunk át olvasóinknak, amelyben töviről-hegyire körbejárjuk az új platformot, bemutatva több mint 80 oldalon annak karakterét, hardveres és szoftveres kompániáját (közte a Surface RT exkluzív tesztjével), valamint azt, hogy miként kell a csempés felülethez (szó szerint) hozzányúlnunk.

Természetesen egy PC World nem szólhat csak egy új Windowsról. Ennek megfelelően az operációs rendszerrel foglalkozó tartalom nem ment más cikkek rovására, hiszen a magazin decemberben 180 oldalra hízott, ahol szokás szerint az informatika trendjeit bemutató írások, hardver és szoftvertesztek, valamint hasznosítható tippek és trükkök is helyet kaptak.

 



Kiemelten foglalkozunk például a 3D-s kamerákkal, hiszen ma már 60 ezer forintért is kaphatunk olyan eszközt, amellyel térhatású mozgóképeken rögzíthetjük a karácsonyi emlékeinket. De vajon megfelelő minőségben? Erre is válaszolunk a magazinunkban. Emellett körbejárjuk az analóg átállást, azon pletykákat, melyek szerint a PC halott, illetve a legjobb Powerline adaptereket és ingyenes Windows-alkalmazásokat is bemutatjuk. Teljes verziós szoftverünk az Ashampoo Burning Studio 2013, amely minden fontos lemezégető funkciót megkapott, hogy a lehető legkényelmesebben, legegyszerűbben pörkölhessük adatainkat, filmjeinket, zenéinket lemezre.

További témáink részletesebben:



Minecraft szerver karácsonyra

Játékszerver házi használatra; kedvünkre építgethetjük virtuális világunkat.

Okos karácsony

Várhatóan az idei év végi kereskedelmi szezon az okos eszközökről (mobil, tábla és tévé) fog szólni. Összegyűjtöttük a legjobb ajándékötleteket.

Tíz érv a PC örökkévalósága mellett

A PC, köszöni, jól van, és akad tíz érvünk arra, hogy miért fogunk még igen sokáig klasszikus számítógépeket használni.

3D-kompatibilis videokamerák

Váltottunk már fekete-fehérről színesre, analógról digitálisra, kis felbontásról HD-re, de nincs vége a sornak. Most a 2D-3D átmenetre készülünk fel, ezért sorra vettük a 3D rögzítésre alkalmas, itthon is kapható videokamerákat.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán. Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

A lap Budapesten már elérhető az újságárusoknál, valamint a digitális csatornákon. A fővároson kívül azonban szombatig kell várni a lap megjelenésére!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.