Hirdetés

Xbox Live egy éven át



|

Hirdetés

Az Xbox Live névre keresztelt szolgáltatás éves díja 50 dollár, ami még kevesebb is, mint a legtöbb, a konzolhoz majdan megjelenő játék ára. Az Xbox Live ezüst tagságának segítségével a felhasználók létrehozhatnak egy saját profilt, és használhatják az ott rendelkezésre álló lehetőségeket, azonban kizárólag az arany tagság segítségével lehet majd online játékokat játszani.


Számos csomagban lesz majd kapható. Egy hetven dolláros készlet például tartalmazza az arany tagságot és adnak "ajándékba" egy headsetet is (még nem tudni, hogy vezetékes, vagy vezeték nélküli-e). E csomag tartalmaz még egy olyan kupont is, amely kétszáz pontot ér. Ezzel egy bizonyos Bankshot Billiards című árkád stílusú játékba nyerhetünk belépést. Kapható lesz három hónapos aranycsomag is 40 USD-ért. Ez szintén tartalmaz egy headsetet, valamint egy száz Live pontot érő kupont is, amit a szintén árkád stílusú Joust című játékban használhatunk fel. Az Xbox Live-ot nem csak bankkártyás vásárlók vehetik igénybe. Számos viszonteladónál lehet majd szerezni készpénzért tagsági kártyákat egy, három, illetve tizenkét hónapos változatban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.