Hirdetés

Zenelejátszó színes kijelzővel



|

Hirdetés


Az 5 cent híján 400 dolláros Gmini400 csütörtök óta kapható, melynek 20 gigabájtos merevlemeze nemcsak zenei fájlokat tartalmazhat, hanem videofájlokat is, melyeket a 2.2 hüvelykes színes kijelzőn meg lehet tekinteni, de az eszközzel videojátékokat is játszani lehet.




Az USB 2.0 kapcsolattal rendelkező Gmini400 támogatja a Mac gépeket és a PC-ket is, és tartalmaz egy beépített CompactFlash olvasót, sztereo analóg bemenetet, composite video és analóg kimenetet, továbbá egy beépített mikrofont is.



A 4.2 x 2.4 x 0.07 hüvelykes méretű, körülbelül 13 dekás eszközhöz lítium ion akkumulátor jár, amely 10 órás zenehallgatást (MP3, WMA és WAV formátumban) és 5 órányi video lejátszást tesz lehetővé (MPEG-4, AVI, XviD és DivX formátumban), de a felhasználó meg tud tekinteni vele JPEG és BMP állókép fájlokat is. A Gmini400 a Morphun motort használó játékokat tudja lejátszani, mely technológiát bizonyos mobiltelefonok is használnak, de a játékokat az Archostól kell megvásárolni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.