Hirdetés

2D-ből 3D-be, a Youtube felületén



|

Újabb lehetőségekkel gazdagodott a népszerű videómegosztó.

Hirdetés

A Youtube eddig is rendelkezett 3D csatornával, de a kor hívó szavának engedelmeskedve az egyik legfontosabb újítása, hogy 2D filmjeinket 3D-be konvertálhatjuk, amennyiben éppen erre lenne szükségünk. Innentől kezdve pedig már csak a megfelelő hardverre van szükség ahhoz, hogy a legutóbbi buliban felvett, a félhomály miatt rettenetesen zajos, és elmosódott filmünket térhatásúan is élvezhessük.

Mindezek mellett két további lehetőség is szerepel a kínálatban, melyek a Vlix és a Magisto nevet viselik. Mindketten szerkesztőként működnek, előbbivel effektes feliratokat adhatunk a videónk elejéhez és végéhez, azaz immáron címet és stáblistát adhatunk hozzá, míg utóbbival a hosszabb videókból könnyedén tudunk rövid, vicces klipet előállítani. Amit még érdemes megemlíteni, hogy immáron teljes mértékben nyitva az út a 15 percet meghaladó műsoridejű produktumoknak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.