Hirdetés

525 millióért vitte volna a Twitter az Instagramot



|

Az Instagram ügyvezetője kihátrált az üzletből, és a Facebooknak nyújtott inkább kezet.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint a mikroblog-óriás Twitter márciusban 525 millió dolláros vételi ajánlatot tett az Instagram ügyvezetőjének, Kevin Systromnek, mindössze hetekkel a Facebookkal megkötött üzlet előtt. A Twitter ügyvezetői formális javaslatot tettek Systromnek, amit ő szóban el is fogadott.

Később azonban kihátrált az üzletből, és inkább a Facebooknak nyújtott kezet, amelynek még a csökkentett, végső ajánlata is meglehetősen bőkezű volt a maga 715 millió dollárjával. Természetesen egy szóbeli elköteleződés és egy nyereségesebb ajánlat összeütközése még nem nagy dolog, azonban Systrom azt állítja, hogy semmilyen formális megközelítés nem történt egyetlen lehetséges vásárló részéről sem a Facebookkal való házasság előtt.

A feszültség nagyra nőtt a közösségi média riválisai között, hiszen az Instagram a Twitter card-támogatást tiltotta le, míg az utóbbi cserébe a saját, rivális alkalmazását mutatta be, hogy elhódítsa az Instagram felhasználóit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.