Hirdetés

72 új emoji érkezik



|

Szalonna, bohóc és szelfizős emoji is várható a legközelebbi frissítésekkor.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban hatalmas nyomás nehezedett az emojigyárosokra, elvégre a közvélemény azt várja, hogy a figurákból férfi és nő is legyen, mindenféle bőrszínnel és szexuális beállítottsággal. Miközben az üzenetküldők fejlesztői és a Facebook is sokat újítottak, most a Unicode Consortium is bejelentette, hogy a Unicode 9-ben 72 további új emoji lesz elérhető. 

Hirdetés

Ebben ételek, arcok, tárgyak és sportok is szerepet kapnak. A Unicode 9 június 21-én jelenik meg, ami azt jelenti, hogy a végleges Android N-ben már benne lesz. 

Vannak bohócok, terhes nő, táncoló férfi, fekete szív, szelfizős emoji, új állatok, szalonna, uborka, tojás. 

A Unicode weboldalán különböző stílusokban érhetőek el az emojik, ugyanis minden egyes platformon általában kicsit másképp néznek ki ugyanazok. Az Emojipedia most az iOS-es stílust gyűjtötte egybe

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.