Hirdetés

A Facebook buktatta le az üzemanyag tolvajt



|

Egy tanulságos történet arról, hogy miért nem kell mindent feltennünk a Facebook-ra.

Hirdetés

Lopni nem szép dolog. Üzemanyagot lopni főleg nem az, mindezt rendőrautóból, az már egyenesen balgaság. De mellé lefotózni magunkat közben, és feltenni a képet Facebook-ra, na az már idiótaság.

A húsz éves Michael Braker úgy gondolta, hogy remek ötlet, ha az előbb felsorolt összes lépést megcsinálja, aminek az lett a következménye, hogy a rendőrautóból benzint lopós képe elkezdett keringeni a neten, egészen addig, míg a tolvajlásban érintett Jenkins Police Department is fel nem figyelt rá.

Ennek az lett a következménye, hogy a fiatalembert letartóztatták, de később elengedték, amit Michael sietve igyekezett is közölni ismerőseivel, szintén egy Facebook posztban. Írása alapján vicces dolognak tartja a lopást, a letartóztatás körülményeit, és azt is, hogy a Facebook miatt került rács mögé. Ehhez csak gratulálni tudunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.