Hirdetés

A kukkolás egy újabb foka: élő közvetítés egy szakításról Twitteren



|

Érdemes megválogatni, hogy hol szeretnénk pontot tenni tönkrement kapcsolatunk végére. Mások is figyelnek.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy aki rendelkezik okostelefonnal, annak az esetek túlnyomó többségében hozzáférése van valamelyik közösségi oldalhoz, legyen az a Facebook, a Twitter, vagy iPhone tulajdonosok esetében akár az Instagram. Ha beugrunk egy gyorsétterembe, az ottani ingyenes Wifit kihasználva étkezés közben megtekintjük az állapotfrissítéseket, új csiripeléseket, vagy épp mi magunk teszünk közzé valamit. Ez utóbbi történt a webfejlesztő Andy Boyle esetében is, aki egy bostoni Burger Kingben fogyasztotta épp jól megérdemelt vacsoráját, mikor is feltűnt neki, hogy a mellette lévő asztalnál egy fiatal, 20 év körüli pár épp szakítani készül.

Nem volt rest, ezt követőivel is tudatta Twitteren keresztül, és itt kezdődött az élő közvetítés, melynek során percről percre követhették végig az eseményeket. Megtudhatták, hogy a szakítás egyik fő oka az volt, hogy a hölgy nem volt hajlandó elmosogatni, amikor erre anyósa megkérte. Természetesen szóba kerültek a videojátékok is, ami nélkül valljuk be, nem lett volna teljes a búcsú. A képek nagy része már nem lelhető fel Instagramon, de aki a teljes történetre kíváncsi, az itt elolvashatja. Mindenesetre ha valaki szakítani szeretne, semmiképp ne olyan helyen tegye, ahol ezt mások is hallhatják - ez a modern kor újabb veszélye.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.