Hirdetés

A Microsoft a Binget ajánlja facebookos kereséshez



|

A közösségi oldalon lévő ismerőseinkről már jóval több adatot dob ki a Bing, mint korábban.

Hirdetés

Nem sokkal a Facebook Graph Search korlátozott bétája után a Microsoft is belevetette magát a közösségi oldalakon való keresésbe, ugyanis a Bing keresőmotorja már az ismerőseink adatairól is többet dob ki, mint korábban.

A második számú keresőóriás státuszüzeneteket és egyéb információkat is kigyűjt a közösségi oldalsávba. Ebbe, a jobb oldalra helyezett sávba minden kapcsolódó találat megjelenik a közösségi hálóról, így például a Twitterről és a Foursquare-ről is. A jövőben itt már a kereséshez kapcsolódó állapotfrissítések, megosztott linkek és kommentek is láthatóak lesznek a facebookos ismerőseinktől.

A Facebook Graph Search amíg nem válik elérhetővé jóval több ember számára, ezen felül nem mutatja meg az állapotfrissítéseket is, addig a Bing remek megoldás lehet az ismerősök régi üzeneteit átböngészni. A több facebookos tartalom a Bing számára komoly fegyvertény lehet a Google-lel szemben is, ha egy bizonytalan felhasználónak kell választania a két kereső között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.