Hirdetés

A tévére költöznek a drónversenyek



|

Megállapodott a közvetítésekről az ESPN és a The International Drone Racing Association.

Hirdetés

Miközben egyik oldalról a drónok felelőtlen használatáról hallunk, addig a drónversenyek népszerűsége is egyre emelkedik. Annyira, hogy a tévében is lehet majd nézni ilyesmit. 

Hirdetés

Az ESPN több éves megállapodást írt alá a The International Drone Racing Associationnel, amelynek keretében tévéképernyőre viszik az új sportot. 

A csatorna szerint soha nem volt példa még olyan sportra, amelynek a népszerűsége ilyen rohamos mértékben emelkedett. A következő nagy versenysportnak tekintik éppen ezért, a NASCAR és a Formula 1 mellett. 

Az első közvetített esemény egy 2016-os amerikai nemzeti drónbajnokság lesz, amely Amerika leggyorsabb drónpilótáját keresi. Augusztus 5-7. között, New Yorkban rendezik a megmérettetést. 

Más eseményeket az ESPN3 csatorna közvetít, utána speciális adásokkal jelentkezik majd az ESPN. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.