Hirdetés

Az Alibaba majdnem kitalálja a jövőt



|

Az Alibaba mesterséges intelligenciája egy zenés tehetségkutató győzteseit próbálta meg megjósolni.

Hirdetés

A kínai Alibaba már rég nem csak elektronikus kereskedelemmel foglalkozik. Van már például saját mesterséges intelligenciája is az óriásnak. 

Hirdetés

Az Alibaba az AI-t a The Wall Street Journal jelentése szerint arra használta, hogy megjósolja az egyik legnagyobb kínai valóságshow győzteseit. 

Az I am a Singer egy olyan kínai tévéműsor, amely gyakorlatilag egy, a hazai verziókhoz hasonló zenés tehetségkutató. 

Az Alibaba AI, amelynek a neve csak "Ai", a negyedik szezonnal foglalkozott. Az első háromból kettőt sikeresen megjósolt, igaz, a győztest és a második helyezettet fordítva várta. 

A negyedik szezont Coco Lee nyerte meg, az Ai úgy vélte, csak a második lesz. 

Mostanában egyre több mesterséges intelligenciával kapcsolatos kísérlet és teszt folyik. Az Alibaba tesztje előtt például a Google DeepMind verte meg a világ legjobbját a Go játékban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.