Hirdetés

Az internet nem a macskákról szól, hanem...



|

Immáron 100 millió felhasználója van a Google Fotóknak.

Hirdetés

A Google Fotók technikailag csak most májusban indult el, a gyakorlatban viszont nagyrészt már létezett a Google+ részeként. Az újracsomagolás mindenesetre remekül sikerült. 

Hirdetés

A Google Fotókat ugyanis immáron 100 millió embernél is több használja. Az erősségei közé tartozik a könnyű elérés és kezelhetőség, a nagyszerű keresési képességek és a 16 megapixeles méretig korlátlan tárhely. 

A webóriás elárult néhány érdekességet is a szolgáltatással és a használóival kapcsolatban. 

Az emberek a többi ember után a legtöbbet az ételeket szeretik fotózni. Ha eseményről van szó, akkor az esküvők és a koncertek a nyerők, a top keresési kifejezés pedig a babákhoz kötődik. 

Meglepő, de a legfotózottabb hely Párizs, az internet pedig nem a macskákról szól. Az emberek több kutyát fotóznak, mint bármilyen más állatot. 

A Google azt mondja, hogy az automatikus feltöltés funkciója 3720 terabájtot spórolt a felhasználók eszközeinek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.