Hirdetés

Befellegzett a mobilos Twitter Music-nak?



|

Belsős források szerint nincs értelme támogatni az alkalmazást.

Hirdetés

A bevételeinek folyamatos növekedése ellenére továbbra is veszteségesen üzemelő Twitter úgy tűnik némi tisztogatást kíván végrehajtani a tőzsdére való bevonulása előtt, ugyanis az AllThingsD belsős értesülései szerint szinte biztosan kaszát fog kapni a #music névre keresztelt szolgáltatásának iOS-es kliense.

Hirdetés


Az idén áprilisban bemutatott megoldás a népszerű zenék felfedezésére szolgál, azonban a jelek szerint a felhasználók jelentős része nem találta hasznosnak a mobilos klienst. Az eredeti pozitív fogadtatása ellenére mostanra bőven lekerült a toplistákról, azaz a felhasználók csak célzottan a nevére rákeresve találhatják meg.


A #music kliens legnagyobb problémáját valószínűleg a szolgáltatás nemzetközi elérhetőségének hiánya jelenti, az ugyanis továbbra is csak az USA-ból, Kanadából, az Egyesült Királyságból, Ausztráliából és Új-Zélandról használható. Jelenleg nem tudni, hogy a webes felülettel is rendelkező #music általánosságban véve mennyire sikeres, azonban a komplett bezárása valószínűtlen, lévén a vállalat épp a zenékkel foglalkozó részlegének teljesen átszervezését végzi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.