Hirdetés

Csatlakozz közösségi oldalunkhoz, a Web4-hez, és hozd létre saját weboldalad!



|

Elindítottuk saját közösségi blogoldalunkat, ahol bárki megoszthatja gondolatait a magyar internetes közösséggel. Regisztrálj és indíts te is blogot, csupán pár kattintás, és látogatók ezrei láthatják, olvashatják oldalad!

Hirdetés

Kis tanakodás után úgy döntöttünk, hogy nemcsak akkor lehet igazán érdekes online tartalomhoz juttatni olvasóinkat, ha csak mi állunk a gyártási oldalon, látogatóink pedig csak tőlünk számíthatnak a friss bejelentésekre, tesztekre, bemutatókra vagy épp szubjektív véleményekre. Legalább ilyen fontos az oldalainkra ellátogató egyének véleménye, szaktudása is, amire mostantól nemcsak kommentek, egyszerű felhasználói visszajelzések formájában vagyunk kíváncsiak, hanem saját oldal - blog - indítására szeretnénk buzdítani mindenkit.

 

 

A PC World, a GameStar és a Computerworld látogatói egy új, tematikus közösségi oldal, a Web4 segítségével formálhatnak véleményt és hozhatnak létre, szerkeszthetnek blogokat - akár egyedül vagy többen egyszerre -, csupán egy rövidke, ingyenes regisztrációra van szükség, melyet a blog.web4.hu oldalon lehet megtenni. Ezt követően a regisztrált felhasználó be tud lépni az oldal adminisztrációs felületére, ahol pár kattintás után el is lehet kezdeni feltölteni a tartalmat.

 

 

Az alapsablonon felül természetesen bármilyen más stílusban, dizájnnal is létre lehet hozni az adott oldalt, ám egyéb blogoldalakkal ellentétben a Web4-en nem szükséges programozói tudás ahhoz, hogy valaki a saját stílusára vagy a blog témájának megfelelően alakítsa ki az oldal kinézetét. Természetesen a haladó felhasználók is megtalálják majd a számukra szükséges felületeket, így tehát egyáltalán nem meglepő, ha olyan oldalak is megszülethetnek a későbbiekben, mint amilyen például az MMOpium, az X-Gen vagy a CineStar.

 

 

A fentieken felül íme pár példa, milyen tematikájú oldalak képezhetik részét a Web4-nek:

 

- virtualitas.web4.hu
- hardverhaz.web4.hu
- iworld.web4.hu
- android.web4.hu
- cgtrend.web4.hu
- halozatbazis.web4.hu
- melyviz.web4.hu

 

Fontos tudni, hogy a létrehozott oldal/oldalak nemcsak a Web4-en belül jelenhetnek meg, hanem a PC World és a GameStar online oldalain is megtalálhatók, olvashatók lesznek a friss blogtartalmak között. Ez nem jelent mást, minthogy egy új bejegyzésről nemcsak a Web4 látogatói értesülhetnek, hanem bárki más is, aki az említett két oldalunk és azok tematikus részeinek mindennapos látogatója. Így hamar nagy olvasottságra lehet szert tenni, amely később egy saját kis közösség létrehozását is megkönnyíti. Ezt a lehetőséget viszont csak akkor tudjuk biztosítani, ha az általunk meghatározott és elfogadott minőséget és nyelvi stílust képviseli az adott oldal.

 

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban megemlítenénk, hogy nemcsak a szöveges tartalmak publikálására, hanem videók feltöltésére is szeretnénk buzdítani a regisztráló személyeket. A már ismert tv.gamestar.hu és tv.pcworld.hu oldalainkra feltöltött videókat egy az egyben be lehet illeszteni a bejegyzésekbe, illetve videós RSS beállítására is van felület, tehát az összes eddig feltöltött anyagot a blogon is meg lehet jelentetni.

 

Nincs más hátra tehát, mint regisztrálni, aki kedvet érez ahhoz, hogy megossza másokkal is gondolatait, próbálja ki a Web4-et és annak lehetőségeit!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.