Hirdetés

Durván beindult a Kickstarter



|

Már több mint 2 milliárd dollárt tettek az emberek a projektekbe.

Hirdetés

A Kickstarter immáron több mint 2 milliárd dollárt szedett össze a különböző projektekre a közösségi finanszírozás keretében. 

Hirdetés

A 2009-ben alapított cégnek közel 5 évébe telt elérni az első 1 milliárd dollárt, azonban a második 1 milliárdra csak 19 hónapot kellett várni. 

Az elmúlt két év óriási pozitív fordulatot jelentett a közösségi finanszírozásban, a nagy érdeklődésnek hála pedig az olyan platformokon, mint a Kickstarter vagy az Indiegogo, szinte bármilyen terméket el lehet indítani. 

A Kickstarteren eddig 9,5 millió felhasználó fektetett be, ezek közül 3 millió 2-5 projektbe. 49-en több mint 1000 projektbe fizettek, 2014 márciusa óta pedig percenként 1200 dollárt szánnak ilyesmire az emberek. Óránként 9 új projekt van feltöltve. 

A legtöbb pénzt a játékok kategória szerezte meg, 412,4 millió dollárnyi adománnyal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.