Hirdetés

Egekben a Youtube látogatottsága



|

Havonta 1 milliárd körül van a portál egyedi felhasználóinak száma.

Hirdetés

Igen szép karriert futott be a Youtube 2005-ös elindulása óta, hiszen a Google által 2006-ban 1,65 milliárd dollárért felvásárolt szolgáltatás pontosan nem taglalt ideje stabilan képes hozni a havi 1 milliárdos egyedi látogatói számot, azaz a világ komplett népességének közel 15 százaléka látogatja a videomegosztót.


A Youtube hivatalos blogjában bejelentett nyers adat súlyát meglehetősen lehetetlen feladat önmagában értelmezni, így a Google munkatársai adtak néhány viszonyítási alapot: a látogatói szám eléréséhez Madonnának és PSY-nek 200 ezer alkalommal kellene előadniuk a Madison Square Gardenben a Gangnam Style-t, de éppen 10 Super Bowl nézőközönségét is kiteszi az érték.


Ha a Youtube a látogatottságának megfelelő ország lenne, akkor a harmadik legnagyobb volna Kína és India után. A Google szerint majdnem minden második internetező használja a videomegosztót, az Ad Age által nyilvántartott TOP 100 hirdető mindegyike futtat rajta reklámokat, ráadásul hamarosan előfizetéses csatornák válhatnak rajta elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.