Hirdetés

Elege lett a szemetelőkből a Twitternek



|

Öt jól bevált spammer segédeszköz fejlesztőjét perelte be a cég.

Hirdetés

Nemrég a Twitter csapata bejelentette, hogy a közösségi szolgáltatásban megjelenő spamek folyamatosan növekvő mennyiségének köszönhetően jogi lépéseket fognak tenni az öt legjelentősebb automatizált szemetelőeszközt fejlesztő vállalat ellen.


Sajnos nem tudni, hogy a hivatalosan marketinges segédeszközökként nyilvántartott megoldások hány csiripelésért felelősek a napi 340 millióból, ám a Twitter szerint épp itt az ideje, hogy a 140 millió regisztrált felhasználójuk érdekében végre komoly lépéseket tegyenek a bosszantó elemek száműzése érdekében.


Természetesen a szolgáltatás programozói eddig is minden tőlük telhetőt megtettek a spammerek megfékezésében vívott harcukban, a héten például az említés alapú szemetelés automatizált felismerésén sikerült javítaniuk, plusz a linkrövidítő szolgáltatásuk is képes már konzultálni egyes támadó webhelyeket tartalmazó adatbázisokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.