Hirdetés

Átalakítja a Google a YouTube-ot is



|

Szinte kényszeríti a felhasználót a YouTube felület 3 új csatorna felvételére.

Hirdetés

Lehet szeretni, lehet utálni, de változik a világ és változnak a szoftverek, nem csak azok, melyeket a gépünkre telepítünk, hanem azok is, melyek a böngészőben futnak. A Google átfogó felületmegújító projektjében most a YouTube-hoz érkezett, amire - valljuk be -, ráfért már egy ráncfelvarrás.

Egy varázsló tart tárlatvezetést a modern, decens módon homogén hátterekkel készült, letisztult felületen. Bal oldalon egy komplex csatornaböngésző kapott helyet, egy-egy csatornára bökve annak minden tevékenysége ugrik be a főoszlopba, középre. Javasolja az oldal, hogy folytassuk további érdekes csatornák hozzáadásával, sőt, három új csatorna hozzáadása nélkül csak kilépni tudunk a varázslóból. Gyengéden erőszakos vonás ez, amiben gyakorlatilag ki is merül a varázsló nyújtotta segítség, annyi bizonyos, hogy a YouTube a videós közösségi életet erőteljesen a csatornákra alapozva képzeli el.

A csatornalista alatt témákat emel ki a rendszer (pl. felkapott, népszerű, zene és szórakozás, de kérhetünk mást is), alább pedig további csatornákat ajánl. A jobb oldalon felül egy kiemelt klipp, majd alább a szokásos ajánlások találhatók, melyek ahogy eddig is, a lejátszó oldalon az aktuális klipphez igazodnak. Változott a feltöltés oldal is, de nem lett nehezebb kiigazodni rajta, sőt, jobban rendszerezettnek találtuk - ahogy az egész új YouTube dizájnt általában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.