Hirdetés

Elfelejthetjük a Picasát



|

A Google minden tájékoztatás nélküli átmigrálta közösségi hálózatába a fotókat.

Hirdetés

Meglepő élményben lesz részük a keresőcég fotómegosztójába következő alkalommal bejelentkezőknek, ugyanis mostantól kezdve a szolgáltatásba lépve a megszokott felület helyett a Google Plus fotókezelőjében landolnak majd.


A lépés végső soron nem meglepő, hiszen a Google már közel két éve próbál a közösségi megoldásával konkurenciát állítani a Facebooknak, ám az 500 milliónál is több felhasználójuk csupán egy statisztikai adat, az aktívan „plusszozók” száma közel sincs az egekben, így a cég mindent megtesz beindítása érdekében.


Ettől függetlenül a mostani lépés teljesen váratlanul érte a felhasználókat, a Google szokásától eltérően semmiféle tájékoztatást nem adott a fotók átmigrálásáról. Szerencsére aki valamiért feltétlenül el szeretné érni a Picasa megszokott felületét, az egy darabig ezen a linken keresztül megteheti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.