Hirdetés

Már nem tárolja el kínos képeinket a Facebook



|

Eddig úgy volt, hogy ha töröltünk egy fotót az albumainkból, akkor az tőlünk eltűnt, de a Facebook szervere megőrizte. Elérkezett a változás.

Hirdetés

Lehet, hogy pillanatnyilag jó ötletnek tűnik egy görbe este képes dokumentumait felpakolni a Facebookra, de ha utána rájövünk, hogy mégsem szeretnénk ha mindenki látná, amint egy köztéri szoborra mászunk lenge öltözetben, akkor hiába töröljük a képet, a közösségi oldal szerverén ugyanúgy ott marad. Legalábbis így volt eddig, tehát ha a felhasználó törölte is a képet, a korábban arra mutató URL-t használva ugyanúgy láthatta magát, amint jegygyűrűvel a kezén ölelgeti a lányokat egy füstös szórakozóhelyen.

A rendszer most is megőrzi a képeket egy darabig, de ez maximum harminc nap lehet, ám a Facebook szerint ez valóban a maximum, azaz sokkal korábban is törlődhetnek a rendszerből. A bizonyos ideig történő megtartásra valószínűleg a magukat hirtelen felindulásból törlő, majd visszaregisztráló felhasználók miatt lehet szükség. Bár még mindig nem azonnal törlődnek a képek, de legalább nem kell attól tartanunk, hogy ha esetleg befutott celebek leszünk, akkor egyszer majd valamelyik színvonalas bulvárlap olyan fotókat közöl rólunk, melyekre nagyon nem lennénk büszkék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.