Hirdetés

Facebook újítás: vajon ki olvasta, ami írtam?



|

A BlackBerry Messenger és az Apple iMessage szolgáltatásaival versenyezve a Facebook is újított saját csevegőjén: mostantól már azt is láthatjuk, ki olvasta el, amit üzentünk neki.

Hirdetés

Ezt már az Apple féle csevegő tudta, de azért a Facebook rajongók örülhetnek az újításnak - mostantól nincs bizonytalanság, hogy vajon üzenetünk címzettje a gép előtt van-e, látta üzenetünket, akar-e válaszolni. A Facebook Messanger mobilos változata (és csak a mobilos, a böngészőben ez a funkció még nem működik) már tájékoztat minket arról, hogy csevegőpartnerünk megnézte-e üzenetünket, írásunk alatt ugyanis megjelenik státuszaként a “Seen by...” felirat. Ez főleg csoportos üzenetküldésnél lehet hasznos egyébként.

Emellett szintén érdekes újítás az üzenetküldő helyének megjelenítése, ez természetesen szabadon kikapcsolható, de a Foursquare őrület peremvidékén sokaknak lehet kedves funkció saját helyük automatikus küldése az üzenethez csatolva. Videóchat továbbra sem elérhető, pedig reménykedtünk benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.