Hirdetés

Fotós matricákkal újíthat a Twitter



|

Lehet, hogy hamarosan matricákat lehet majd tenni a fotókra.

Hirdetés

A matricák mára alapvető fontosságú tartozékokká váltak a közösségi oldalakon és az üzenetküldőkben is. Hamarosan lehet, hogy a Twitteren is elengedhetetlen kellékek lesznek. 

Hirdetés

A Recode jelentése szerint a Twitter jelenleg azt teszteli egy zárt csoportban, hogy mit szólnak a felhasználók az olyan matricákhoz, amelyeket a fotókon lehet használni. 

Az új funkció megmutatná azt is, hogy mások miként szerkesztették ugyanazokat a képeket, illetve ajánlana is fotókat. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi alapján ajánl majd képeket a mikroblog, illetve, hogy mikor válik a funkció szélesebb körben elérhetővé. 

A döntés mindenesetre logikus, elvégre a képekkel és matricákkal kiegészített bejegyzések hamarabb felkeltik a figyelmet, mint a szöveges részek. Így ráadásul a facebookos és a snapchates felhasználók is jobban szeretnek majd tweetelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.