Hirdetés

Hamarosan másképp mutatja a tartalmakat az Instagram



|

Az Instagram megpróbálja kitalálni, hogy miket találunk érdekesnek, és azokat mutatja elsőként.

Hirdetés

Hamarosan nagyot változik az Instagram app, ezúttal viszont nem külsőleg: a megjelenő tartalmak, pontosabban azok folyama lesz optimalizálva. 

Hirdetés

Mit jelent ez? Az előttünk felbukkanó fotókat és videókat úgy teszi sorrendbe az Instagram, ahogyan szerinte mi azokat érdekesnek találnánk. 

A Facebook tulajdonában lévő közösségi megosztó szerint a felhasználók a folyamuk 70 százalékáról lemaradnak. Mivel egyre több barát és ismerős csatlakozik az oldalhoz, ezért ez egyre több nem látott tartalmat jelent. 

Az optimalizálással az Instagram igyekszik a fontosabb anyagokat előre sorolni, ehhez pedig többek között a személyek közötti kapcsolatot is mérlegeli. Az adott kép vagy videó tartalma is sokat számít a megjelenésnél. 

Az Instagram szerint előfordulhat, hogy először még nem lesz minden tökéletes, de egyetlen kép vagy videó sem tűnik el, csak a megjelenésük sorrendje módosul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.