Hirdetés

Indul a YouTube vígjáték csatornája



|

A videomegosztó szolgáltatás saját készítésű csatornákkal javítaná a minőségi tartalmak arányát.

Hirdetés

Millió szám találni viccesebbnél-viccesebb videókat a YouTube-on. Csak a megfelelő helyen kell keresgélni, és máris megtalálhatod a hangulatodnak, vagy érdeklődési körödnek megfelelő poén videót félre sikerült családi összejövetelekről, tévés bakikról vagy éppen a televízióknak készült és világhálóra feltett standup show műsorokról vagy sorozatokról.

 



A YouTube kitalálta, hogyan tudná szórakoztatni a mások által feltöltött videók mellett is a weboldal nagyközönségét: egy saját vígjáték csatornával. Belekóstolva a komédiák svédasztalába, egészen egyedi dolgot találtak ki, mely a legviccesebbnek titulált videót is felülmúlta.

A hamarosan induló Official Comedy csatornán olyan online sorozatokat kívánnak elindítani, mint a  “You’re An A-Hole,” “Jokes Through The Ages,” “Behind the Heckle,” és a “Funny Cause It’s True”. A csatornát reklámozó sorozat első része is a “You’re An A-Hole” lett, melyet az ismert stand-up komédiás és kommentátorként is számon tartott Christian Finnegan prezentál.

 



A sorozat profilja, hogy a kommentátor (Chris) a környezetünkben élő, számunkra ellenszenves viselkedésű figurákat spécizi ki magának és egy dokumentumfilmet megszégyenítő pontossággal mutatja be őket, mintha valami ritka állatfajról lenne szó a világ másik végén. Milyen az öltözködésük, a viselkedésük, beszédmódjuk? Persze a sorozat alapja a sztereotípiák kisarkított bemutatása, így kellő óvatossággal kell hozzáállnunk az epizódokban felsorakoztatott tényekkel szemben, de ez semmit nem von le a show élvezhetőségéből.

Persze a korábban felsorolt sorozatokban is sziporkázó komédiásokkal találkozhatunk majd, mint - az erdélyi származású - Louis C.K., Aziz Ansari és Jim Gaffigan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.