Hirdetés

Jönnek a Facebook videós hirdetései?



|

Állítólag még a héten debütálhat az első mozgóképes reklám.

Hirdetés

Úgy tűnik újból lesz miért kikelniük magukból a Facebook felhasználóinak, ugyanis a The Wall Street Journal friss információi szerint a közösségi portál még kedden be fogja jelenteni a videós hirdetések kiszolgálásának megkezdését. December 19-én már be is mutatkozhat az első efféle reklám, amely elméletileg a Lionsgate kiadó Divergent című moziját fogja hirdetni.

Hirdetés


Sajnos hírünk írásának idején a részletek foghíjasak voltak, ám a hírfolyamba beékelődő videók lejátszása mobilon és weben elvileg egyaránt automatikusan fog elkezdődni, augusztusi pletykák szerint 15 másodperces klipekre lehet számítani.


A videós hirdetések bevezetése nem új ötlet a Facebook részéről: a reklámozási forma elméletileg idén nyáron debütált volna, ám technikai problémákból fakadóan, továbbá a negatív fogadtatástól tartva a webhely illetékesei inkább elhalasztották a hirdetők által régóta kért lehetőség bevezetését. A videós hirdetések várható ára nem ismert, azonban az érdeklődők már elővették a kalapácsot a malacperselyük feltöréséhez.


(Fotó: Ludovic Toinel / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.