Hirdetés

Már nem csak lájkolni lehet Facebookon



|

A közösségi oldal gépháza tegnap jelentette be, hogy új funkcióval bővítik a felhasználók lehetőségeit, megjelenik az "action link" hamarosan.

Hirdetés

Természetesen a Timeline gazdagságát igyekeznek ezzel tovább emelni, a megoldás pedig meglehetősen egyszerű. Eddig az ismerősök megosztásait, tevékenységeit csak lájkolni lehetett, de a manapság rekordokat döntögető Facebook újításának köszönhetően most már egy úgynevezett "action link" is kapcsolódik majd minden poszthoz, így lehetőségünk nyílik újabb akciókra egy bejegyzés kapcsán.

Ha valaki megoszt egy receptet Facebookon, akkor a "Tetszik" gomb mellett már letöltési lehetőségünk is lesz, hasonlóan bármilyen alkalmazást is leszedhetünk, vagy a kedvencek közé emelhetünk. Egy Foursquare becsekkolásnál is lehetőségünk lesz emlékeztetőt tenni saját idővonalunkra, hogy mi is szeretnénk eljutni erre a helyre. Természetesen az összes ilyen tevékenység megjelenik majd a saját Timeline oldalunkon, és a Facebook alkalmazások fejlesztői is nagyobb szabadságot kapnak a felhasználók eléréséhez ezekkel a lehetőségekkel.

Nagyobb interaktivitás, többféle megosztás - sajnos a "Dislike" lehetőségre még mindig nincs esély, tehát ezt a hírt is csak szeretni lehet. A hozzászólások között azért várjuk a véleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.