Hirdetés

Már randiguru is lehetsz a Tinderrel



|

A tesztelés alatt álló funkcióval elküldhetjük facér barátainknak az érdekes profilokat.

Hirdetés

Mint azt múlt héten megtudhattuk, nem elég szexi munkával még a Tinderen is nehéz lehet párt találni. Persze előfordulhat az is, hogy a nagy szerelem ott vár ránk valahol, csak éppen eddig nem volt olyan szerencsénk, hogy szembejöjjön. Ezen segíthet a hamarosan bevezetésre kerülő Share opció, amivel megoszthatunk másokkal számukra érdekesnek gondolt embereket.

Hirdetés

Néhány felhasználó már észlelhette, hogy egyes profilok alatt megjelent az új lehetőség. A Share gombra nyomva a Tinder egy ideiglenes linket hoz létre, amit aztán üzenetben küldhetünk tovább ismerőseinknek. Ez legfeljebb 72 óráig vagy öt kattintásig él, a címzett pedig a hagyományos módon, jobbra húzással fejezheti ki szimpátiáját.

A funkció egyelőre még tesztelés alatt áll, nem mindenki számára érhető el, aki viszont nem akarja, hogy profilját megosszák, ki is kapcsolhatja ezt az opciót. A Share mindenesetre izgalmas lehetőségeket tartogat a sosem csüggedő Tindereseknek, hiszen lehet, hogy éppen te találod meg azt az ezermester, nagy bajuszú bácsit, akit a mindig házsártos, macskamániás szomszéd néninek teremtett az ég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.