Hirdetés

Megjött a Foursquare a Windows 8-ra



|

A Foursquare szerdán jelentette be, hogy mostantól a Microsoft Windows 8 operációs rendszerének felhasználói is használhatják a cég helyvadász alkalmazását.

Hirdetés

A Foursquare elsősorban az okostelefon-felhasználók körében népszerű, de ezentúl már a Windows 8-at és Windows RT-t futtató laptopok, tabletek és asztali gépek tulajdonosai is használhatják.

A cég még júniusban jelentette be, hogy elkészíti a Microsoft legújabb operációs rendszereire optimalizált változatot: ez az alkalmazás első olyan verziója, amelyet kifejezetten a nagy képernyővel rendelkező eszközök sajátosságait figyelembe véve terveztek meg. 

Hirdetés

A Windows 8-kompatibilis Foursquare appot a Windows Store-ból tölthetitek le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.