Hirdetés

Megjöttek a fizetős Youtube-csatornák



|

Magyarországról egyelőre nem érhetőek el a tartalmak.

Hirdetés

Több hetes pletykasorozatnak véget vetve tegnap délután a Google bejelentette és elindította a Youtube első előfizetéses csatornáit, ezen lépéssel a keresőcég célja prémium tartalmakkal valódi TV-gyilkos szórakoztató központtá varázsolni a videomegosztót.


A hír írásának pillanatában a tesztprogram 53 fizetős csatornát tartalmazott, ám sajnos Magyarországról egyik sem volt elérhető, reméljük ez hamarosan változni fog. Mindegyik csatorna rendelkezik 14 napos ingyenes kipróbálása idővel, a havidíj 99 centnél kezdődik, ráadásul a tartalomkészítők opcionálisan véglegesen megvásárolhatóvá tehetik a tartalmaikat.


Utóbbi annyit tesz, hogy akár filmeket és sorozatokat is lehet mondhatni hagyományos keretek közt terjeszteni a fizetős Youtube csatornákon, remélhetően a Google a videomegosztójának súlyát bevetve a Netflixnél és Hulunál nagyobb sikerrel lesz képes népszerű sorozatokat nemzetközileg elérhetővé tenni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.