Hirdetés

Megszűnik a magyar PC World?



|

Az IDG szerdán jelentette be, hogy megszűnik amerikai testvérlapunk nyomtatott kiadása. A Magyar PC World azonban továbbra is megvásárolható lesz az újságárusoknál.

Hirdetés

Az amerikai PC World kiadója, az International Data Group (IDG) július 10-én jelentette be, hogy augusztusban jelenik meg a népszerű informatikai magazin utolsó nyomtatott száma; a lap a továbbiakban csak digitális formában lesz olvasható.

A PC World magyarországi kiadója, a Project 029 Media and Communications Kft. ezúton szeretné tájékoztatni a tisztelt olvasókat, hogy a lap magyar nyelvű nyomtatott kiadása változatlan formában továbbra is kapható lesz az újságárusoknál. A magyar PC World, az amerikai magazintól függetlenül, a megszokott színvonalon, a hazai olvasók érdeklődésére számot tartó, egyedi cikkekkel, interjúkkal, összeállításokkal jelenik meg.

 

Az amerikai PC World előfizetői ingyenes regisztrációt követően juthatnak hozzá az iOS és Android operációs rendszereket használó eszközökön – köztük a Kindle Fire és az iPad táblagépeken, illetve az iPhone okostelefonokon – olvasható digitális kiadáshoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.