Hirdetés

Megújul a Facebook kommentrendszere



|

Hamarosan közvetlenül is válaszolni lehet majd mások hozzászólásaira.

Hirdetés

Teljesen átszabott megjelenésének lassú aktiválásával körülbelül párhuzamos egy vitathatatlanul előnyös funkcionalitást is elérhetővé tesz végre a Facebook, ugyanis megosztott tartalmakhoz fűzhető kommenteknél lehetőség nyílik majd közvetlenül és kényelmesen reagálni a hozzászólásokra.


A megoldás első körben a Facebook oldaltulajdonosok, továbbá a legalább 10 ezer követővel rendelkezők számára vált opcionálisan elérhető, ezek esetében 2013. július 10-ével automatikusan bekapcsolásra kerül a lehetőség. Idővel elméletileg az összes felhasználó bekapcsolhatja majd a funkciót, ám sajnos várható indulási dátumot nem kaptunk, továbbá a szolgáltatás mobilos verziói egy jó darabig biztosan nem fogják támogatni a rendszert.


A témacsoportos hozzászólási rendszer célja a releváns és tartalmas beszélgetések kiemelése, éppen ezért a rendszer a megjegyzésekre érkező reakciók alapján súlyozza a kommentdobozon belüli szálakat, a fontosabbnak ítéltek kerülnek majd előre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.