Hirdetés

Miket építenek a geek apukák?



|

Repülőgép kabin, vagy konkrét Batman Múzeum? Egy elhivatott apának nem lehet probléma!

Hirdetés

A legtöbb szülő bizonyára úgy van vele, hogy lehetőség szerint megpróbál mindent megadni a gyermekének, amit csak lehet, legyen szó bármilyen őrült, vagy megszállott ötletről is. Vannak azonban olyan esetek, amikor egyértelműen látszik, hogy amit a gyerkőc kapott, az valójában az édesapa vágya volt, aki végre talált egy jó indokot (alibit), hogy miért van erre az egészre szükség. Felesleges lenne tagadni, nálunk is volt már olyan, hogy a fiam még csak a második évében járt, de szerintem már akkor is leginkább egy 39 hüvelykes tévének örült volna a legjobban a születésnapján. Vannak azonban a világban olyan figurák, akik egészen messzire mennek és olyasmiket építenek, vagy alkotnak meg, melyek túlmennek a hétköznapi szeretet határain. Acrackedilyen apai őrületekből mazsolázgatott egy kicsit és összeszedett négy olyan érdekességet, amit érdemes ismerni.

Hirdetés

Ferrari 250 GTO a kislánynak: Stuart Burr, egy angol szerelő észlelte, hogy kislánya mennyire érdeklődik a kül9nleges autók iránt, így épített neki egyet, majd egy újabbat és ismét egy újabbat. Érdeklődők azonnal látogassanak is el az úriember honlapjára, mert igen tanulságos.

Jelenleg a legszebb darab a gyűjteményben mindenképpen a Ferrari 250 GTO, amit a képek alapján a hétéves kislány igazán kedvel, de nem is csoda, hiszen valódi műalkotásnak tűnik a minijárgány. Az alkotó szerint nem kell félni, mert a jármű inkább a látványt szolgálja, semmint a haladást, így kevéssé valószínű, hogy kis gazdája ki tudna vele lógni a forgalomba.

Játékterem az alagsorban:a videojátékok és játékgépek szeretete el nem múló dolog azoknál, akik ezért rajonganak és hiába az életkor, a vonzódás így is megmarad és ez nincs másként ebben az esetben sem, ahol apa és fia közösen hozták létre az alagsori játékbarlangot, a nyolcvanas évek stílusában és eszközeivel.

 

Az öt éven keresztül tartó projekt végeredménye a képen is látható kialakítás lett, melyből sejthető, hogy nem csak az időt, de a pénzt sem sajnálták az ötletgazdák a megvalósításhoz. Ugyanakkor a boldog békeidők hősei mellett van azért plazmatévé és Xbox is, hiszen a retro érzületű emberek is megkívánhatják időnként a modern gépek által kínált szórakozást.

Boeing 737 cockpit: korábban már írtunk róla, de ha a cracked megemlítette, akkor mi sem megyünk el mellette szó nélkül. Aki egyébként lemaradt róla, az olvassa el a cikkünket és minden tudásra szert tesz, ami fontos lehet ebben a témában.

Aki viszont feleslegesnek véli a kattintást, annak legyen elég annyi, hogy Lauernt Aigon hatalmas repülőgép-rajongó, aki Jean-Paul Dupuy barátjával ellátogatott az Aquitaine Simulaton bázisára, ahol megnézte, hogyan is megy a szimulátorok építése, aztán megalkotta a sajátját. Nem lett rossz!

Batman Múzeum a lakásban: Ha valaki valóban a Denevérember rajongója, akkor az Chris Weir, aki nem kevesebb, mint 150.000 dollárt (jó bő 30.000.000 forint) költött arra, hogy poszterekkel, képregényekkel, szobrokkal, ereklyékkel, denevéremberes tárgyakkal töltse fel lakását.

Valahogy azonban került oda egy Shakespeare mellszobor is, de természetesen ennek is célja van, ugyanis ha a fejét hátranyomják, akkor a könyvszekrény mögött feltűnik a Batcave, benne például Christian Bale denevéremberes öltözetével a The Dark Knightból. Mindezek mellett itt van egy szép nagy lapostévé is, melyen az egész család élvezheti a Batman-mozit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.