Hirdetés

Néhány percre eltűnt a Google



|

Az üzemszünet ideje alatt durván visszaesett a globális internetes adatforgalom.

Hirdetés

Határozottan szokatlan esemény történt magyar idő szerint szombat reggel 0:52 és 0:57 között, ugyanis a Google nagyrészt egyszerűen lelépett az internet térképéről, az 5 perces időablakban elméletileg a vállalat egyetlen szolgáltatása sem volt elérhető.

Hirdetés


Sajnos a keresőcég nem adott tájékoztatást a probléma okáról, ám a GoSquared forgalomelemző szolgáltatás szerint a kérdéses időszakban 40 százalékkal csökkent az analitikai kódjukat tartalmazó weboldalak oldalletöltéseinek mennyisége.


Az üzemszünet ideje alatt hoppon maradt netezők jókora tábora a Twitteren való panaszkodással vagy viccelődéssel ütötte el az időt, Ed Bott újságíró humoros és szabadon fordított meglátása alapján „a Microsoft Youtube alkalmazásának csapata pacsizik, miután az Eltávolítás Hadművelet hatalmas sikernek bizonyult”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.