Hirdetés

Nem tűrjük a cenzúrát



|

A PirateBrowser rövid idő alatt több mint 100 000 felhasználót gyűjtött.

Hirdetés

A The Pirate Bay cenzúraellenes böngészője még annál is népszerűbb lett, mint a torrentoldal üzemeltetői gondolták. A szombaton elstartolt PirateBrowser immáron több mint 100 000 felhasználó gépén van jelen, és itt most csak a torrentoldal közvetlen letöltési linkjét vizsgálták. A torrentfájlt legalább további 5000-en szedték le azóta. 

Hirdetés

Mivel a PirateBrowsert óránként több mint 1000 ember tölti le, ezért egy darabig az elérhetőséggel is gondok adódtak a terheltségből fakadóan. A készítők szerint a népszerűség oka az, hogy az emberek látni akarják azt is, amit a kormányuk és a bíróságok el akarnak rejteni és titkolni előlük. 

A PirateBrowser a Firefox hordozható kiadásának, a Tor szoftvernek és néhány egyedi beállításnak egy olyan kombinációja, amely arra született, hogy kiiktassa a kormányok által életbe léptetett cenzúrákat. Így mindenhez hozzáférhetünk, ahhoz is, amit egyébként nálunk blokkoltak. A böngésző ugyanakkor nem ad anonimitást, kizárólag a cenzúrát gyűri maga alá. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.