Hirdetés

Nesztek notesztolvajok! Itt a februári PC World



|

Notebookvédelem és -gyorsítás, korlátlan zene, YouTube mesterkurzus és ingyenes felhő tárhelyek - ízelítő a februári PC World magazin tartalmából.

Hirdetés

Magyarországon naponta tíz noteszgépet lopnak el, ám ennél sokkal nagyobb probléma, hogy azok 97 százaléka soha többé nem kerül vissza jogos tulajdonosához. A februári PC Worldben a vadnyugati állapotokat megelégelve összegyűjtöttük a legfontosabb óvintézkedéseket, amelyekkel szoftveresen és hardveresen majdhogynem lopásbiztossá teheted gépedet, jó eséllyel visszaszerezve azt egy incidenst követően. A mobil gépeknél maradva megmutatjuk azt is, hogy kiegészítőkkel miként turbózhatjuk fel a noteszgépünk tudását, illetve miként óvhatjuk meg azt a fizikai sérülésektől. Összeállításunkban semmit sem bíztunk a véletlenre, közel 40 különböző terméket gyűjtöttünk egy helyre, hogy megkeressük a piacon kapható legjobb vételeket.

 

 

A több mint húsz egyedi teszten és a noteszgép összeállításon túl megkerestük a legjobb megfizethető számítógépházakat is, amelyek kellően tágasak, kényelmesek és azonnal beléjük költözhetünk, bármiféle hitel felvétele nélkül. A folyamatosan helyszűkében élő okostelefonosoknak ezen felül megmutatjuk azt is, hogy miként juthatnak könnyedén legalább 15 GB plusz tárhelyhez, valamint tippjeink segítségével megtudhatod, hogy miként pörgetheted fel a Google Dokumentumok és a YouTube használatát, valamint hogy mit takarnak a különböző Dolby rövidítések.

 

 

E havi teljes verziós programjaink segítségével mindig a legfrissebb drivereket használhatod (IObit Driver Booster Pro 1.2), Windows rendszered működését is felgyorsíthatod (Ashampoo WinOptimizer 2014), valamint megvédheted a gépedet az online fenyegetésektől (ESET, Agnitum, G Data, Panda és Emsisoft).

További témáink részletesebben:

Élet egy új mobilplatformon

Szerkesztőségünk négy tagját kitaszítottuk komfortzónájukból, hogy egy hétig egy idegen rendszeren éljék mindennapjaikat.

Korlátlan zene, legálisan

Hanyatlik a zenebutik, mind erősebb talapzatokon áll az online zenehíd, egyre kevesebb vámszedővel. Áttekintettük az elérhető kínálatot.

Minőségi számítógépházak

Nem szívesen költünk számítógépházra, pedig hosszú távon nagyon is kifizetődő egyszer egy minőségi darabba befektetni.

12+1 Google Dokumentumok tipp

Többre képes a Google online irodája, mint gondolnád. Trükkjeinkkel a dokumentumgyártás és -kezelés sokkal egyszerűbbé ls színesebbé tehetű.

Hirdetés

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.