Hirdetés

Nézze ingyen tévéjét bárhonnan!



|

Fotóit, videóit, még tévétunerjét is elérheti az ingyenes CyberLink Live-val.

Hirdetés

Ingyenesen letölthető a CyberLink internetes médiamegosztó szolgáltatását megvalósító kliensprogram. A CyberLink Live szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ne kelljen semmit sehova feltöltenünk, ahhoz, hogy azt megoszthassuk másokkal. Képeinket és videóinkat a kellő időben elküldi az alkalmazás a CyberLink szerveréhez, illetve ahhoz a felhasználóhoz, aki épp megosztott médiáinkat böngészi a CyberLink Live oldalunkon. Még egy csinos, véletlen montázst is előállít képeinkből a szerver.

 

 

cyberlinklive2_.jpg

 

 

A telepítés egyszerű, ha közvetlenül kapcsolódik gépünk a netre, vagy internetes útválasztónk rendelkezik UPnP funkcióval. Kiválaszthatjuk a megosztott mappákat, a közvetíteni kívánt tévévevőt és a meghívottak láthatnak mindent, amit szeretnének. Egyelőre Beta állapotú a szolgáltatás, hivatalosan csak MPEG-2 tömörítővel felszerelt tévétunerekkel működik a táv-tévézés, de valójában sok más hardver is működik, támogatást kaphatunk a CyberLink Live fórumján.

 

A táv-tévézés segíthet, hogy ha elutazzunk, akkor is nyomon követhessük az interneten nem szórt helyi tévéadókat, így frissek maradhatunk helyi információkból. Emellett alkalmas lehet a lakás állandó webkamerás megfigyelésére, közvetítésére is.

 

Vannak még problémák, például a szokatlan mintavételezési frekvenciájú hangállományokat hibás sebességgel játssza vissza a böngésző, de bizakodunk. Hasonló kunsztokért mások pénzt kérnek, úgyhogy egy próbára mindenképpen érdemesnek tartjuk a CyberLink Live-t. A PC World a tervek szerint részletesen beszámol majd a fejlesztésekről és bővebben a szolgáltatás működéséről is a közeljövőben.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.