Hirdetés

Nincs ok pánikra: nem szűnik meg a Twitter



|

Nagy lett a pánik, de felesleges a #savetwitterrel foglalkozni - nem szűnik meg a mikroblog.

Hirdetés

Egy internetes átverés áldozata lett a Twitter és annak felhasználói, akik pánikba estek, miután a pletykákból úgy tudták, hogy 2017-ben végleg bezár a Twitter. 

Hirdetés

Aki komolyan vette a hírt, az most megnyugodhat: a mikroblog nem megy sehová. 

A botrányt egy YouTube-felhasználó robbantotta ki, aki a Twitter-fiókjához azt a leírást tette magáról, hogy 2015 legvitatottabb YouTubere. Az álhírt ezután hamis fiókokon keresztül kezdte el terjeszteni, amíg el nem kezdték átvenni a normál felhasználók is. 

Röviddel ezután trend lett a dologból, és egyre többen hitték el, hogy 2017-ben búcsúzik a Twitter. 

Természetesen a vádak és feltételezések teljesen alaptalanok voltak - a történtek viszont jól mutatják, hogy milyen könnyű egy-egy embert vagy céget szorult helyzetbe hozni a közösségi oldalakon keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.