Hirdetés

Nő a magánszféra védelme a Facebookon



|

A véletlenül mindent nyilvánosan megosztók proaktív megmentése van terítéken.

Hirdetés

Ugyan a Facebook szerdán bejelentett hallgatózós mobilkliensei kapcsán úgy tűnt, hogy a közösségi hálózat szokása szerint csak egyre ijesztőbbé válik, azonban tegnap ennek némileg ellentmondva újabb érdekes bejelentést tett Mark Zuckerberg birodalma.
 

Hirdetés


A tájékoztatás szerint mostantól kezdve az újonnan regisztrált felhasználók esetében az üzenőfali bejegyzések láthatósága alapértelmezetten az ismerősökre lesz korlátozva, így a rendszer működését nem átlátók bejegyzései nem lesznek bárki által publikusan megtekinthetőek. Az eddigi láthatósági alapbeállítás a „Nyilvános” volt.


Ezen felül hamarosan a meglévő felhasználóknál is fel fog bukkanni egy értesítés: a Facebook új üzenőfali bejegyzés posztolásakor időnként rá fog kérdezni a mindent nyilvánosan megosztó felhasználókra, hogy biztosan be kívánják-e dobni a bejegyzéseiket az internet nagy közös kalapjába.


(Forrás: The Verge | Fotó: Robert Scoble)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.