Hirdetés

Okosnaptár került a Google Now-ba



|

Továbbfejlesztette naptáralkalmazását a Google.

Hirdetés

A Google Now még praktikusabbá teheti naptárunkat. A nemrég kiadott ébresztési funkció után a szolgáltató egy új extrát tesztel, mely kiegészíti naptárbejegyzéseinket, a gmail-es levelezésünk alapján.

Hirdetés

Így például, ha a héten valamelyik estére találkozót beszélünk meg e-mailben az egyik barátunkkal, a Google Now ki tudja szűrni ezt az információt, és javasolja, hogy készítsünk új bejegyzést a programról. Ez a kiegészítés hasonlóan működik, mint a Google Now egy másik funkciója, ami észleli hotel- és repülőjegy foglalásainkat a levelezésünkön keresztül.


A kiegészítőt jelenleg még csak a felhasználók egy kiválasztott csoportja tesztelheti. Természetesen a szolgáltatás kikapcsolható, ha nincs szükségünk ilyesfajta segítségre a szervezésben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.