Hirdetés

Samsung Smart TV-k YouTube 3D támogatással



|

Az év elején rajtolt Smart TV platform új kiegészítésekkel bővül.

Hirdetés

Az egyik legérdekesebb fejlesztés a népszerű videomegosztót, a YouTube-ot érinti, ugyanis az azon fellelhető 3D-s tartalmakat immáron képes lesz lejátszani az összes Samsung okostévé. Persze egyelőre igen kevés mind az efféle anyag, illetve azok lejátszásra képes TV, de mindenképpen örömteli, hogy történnek ez irányú fejlesztések.

 

 

Ezen kívül kiderült, hogy már 900 alkalmazás érhető el a Samsung App Store-ban, ami igen komoly növekedési mutatót jelent. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ezek közül néhány darab magyar fejlesztés, így nem kell aggódni, hogy számunkra nem lesz elérhető tartalom.

A rendszer népszerűségét jelzi, hogy eddig 10 milliószor töltöttek le alkalmazásokat a felhasználók, mely szám minden hónapban a duplájára nő. Kíváncsian várjuk, hogy a készülékek árcsökkenése után milyen mértékben fog megnőni a felhasználók, illetve az alkalmazások száma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.