Hirdetés

Stagnál a Google+



|

A Hitwise adatai alapján egyre kevesebben látogatják az oldalt.

Hirdetés

Repülőrajtot vett a Google új közösségi szolgáltatása, hiszen nem egészen egy hónap alatt - a comScore korábbi mérése alapján - napi 20 millió egyedi látogatót gyűjtött globálisan. Az Egyesült Államokban a csúcsot július 19-én mérte a kutatóintézet, mikor több mint 5 millió felhasználó kereste fel a Facebook konkurensét a tengerentúlon.

 



A gyors növekedés a legfrissebb felmérések alapján nem folytatódott tovább, sőt valamelyest visszaesett a Google+ iránti érdeklődés. A Hitwise friss felmérése szerint ugyanis az Egyesült Államokban az elmúlt héten a korábbi hét naphoz képest 3 százalékkal kevesebben (1,79 millióan) látogatták meg a közösségi oldalt, akik emellett egyre kevesebb időt töltöttek el a Google+ felületén. Az említett érték 10 százalékkal esett vissza, 5 perc 15 másodperces átlagra. Habár eltérés van a comScore és a Hitwise mérései között, úgy tűnik, hogy a Google+ iránti érdeklődés lankad, amely egy induló szolgáltatás esetén nem túl jó előjel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.