Hirdetés

Meg kellett halniuk, mert törölték egy ismerősüket Facebookról



|

Két ember halt meg azért, mert úgy döntöttek, hogy törölnek egy nőt a Facebookon ismerőseik közül.

Hirdetés

Egy tenessee-i férfit, bizonyos Marvin Pottert (60 éves, a képen jobbról), tegnap őrizetbe vette a rendőrség, mert meggyilkolt egy párt, mivel azok törölték az ismerőseik közül az ő 30 éves lányát. A tettes azt követően lőtte le Billy Payne Jr-t és Billie Jean Hayworth-t, hogy Jenelle nevű lánya, a törlést követően már hetek óta zaklatta őket.

A hatóságok szerint Potter január 31-én, reggel fél hat és délelőtt 11 között a pár Mountain City-ben lévő otthonába ment, és a férfivel a hálószobában, a nővel a nyolc hónapos gyermekük szobájában végzett. A holttestekre a szomszéd bukkant rá, akit sokkolt, hogy a halott nő a bébit szorította a karjai között. A kép bal oldalán látható Jamie Curd (38) a jelentések szerint Potter barátja, és romantikus érzelmeket táplál Jenelle irányában, olyannyira, hogy az ő javaslatára kellett a párnak meghalnia. Potter óvadéka 200.000 dollár, Curd-é pedig 1,5 millió dollár. Mike Reece seriff a bűncselekményt hidegvérű gyilkosságnak nevezte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.