Hirdetés

Új országokat hódított meg a Facebook



|

A világon már csak öt domináns közösségi hálózat maradt 2012. decemberére.

Hirdetés

Tovább folytatta világhódító útját a Facebook, amely a több mint 1 milliárd aktív felhasználójával immáron 127 országban az elsőszámú közösségi hálózat. Vincenzo Cosenza, a közösségi médiával foglalkozó olaszországi stratéga most is elkészítette azt a világtérképet, amely a közösségi oldalak dominanciáját szemlélteti.

A Facebook az utóbbi hónapokban az ázsiai régióban tudott igazán teret hódítani, így például Örményországban, Lettországban és Vietnámban. Kína és Irán továbbra is ellenáll a Facebooknak, de Oroszország sem hódol be egyelőre.

Júniusban még hét domináns közösségi oldal uralta a világot, a Zing és a Draugiem háttérbe szorulásával ez a szám ötre csökkent. Érdekesség, hogy néhány éve a Facebook többek között még Brazíliában, Mexikóban, Peruban és Indiában sem volt túl népszerű.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.