Hirdetés

Vajon Jézusnak lenne Facebook profilja?



|

Dietmar Heeg katolikus pap szerint az internet tökéletes lehetőség arra, hogy az egyház új kapcsolatokat találjon az emberekkel. Ezért lesz hamarosan Facebook mise is.

Hirdetés

"A Szentlélek fent van az interneten is" - ezt vallja Dietmar Heeg katolikus pap, aki a Focus Online cikke szerint április 1-ére Facebookon megtartandó misét hirdetett. Lehet ez akár egy Bolondok napjára kitalált tréfa is, de a Heeg feltehetően komolyan gondolja a közösségi oldalra tervezett istentiszteletet, amelynek keretében a hívek kommentelhetnek, beleszólhatnak a modern misébe.

A pap szerint itt az idő arra, hogy a katolikus egyház új utakon keresztül szólítsa meg az embereket, véleménye szerint ha Jézus ma élne, akkor bizonyára lenne Facebook profilja, igyekezne mindenkihez eljutni. A mise április 1-jén, vasárnap 17 órakor veszi kezdetét a kölni Maternushaus kápolnában, várhatóan 20 percig tart majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.