Hirdetés

YouTube-os spamözönnel harcol a Google



|

Hamarosan a kommentek tömeges moderációjára is lehetőség nyílik majd.

Hirdetés

A Youtube két hete beüzemelt új kommentrendszerének fogadtatása egyelőre meglehetősen vegyes: a felhasználók meghatározhatatlan méretű, ám rendkívül hangos tábora továbbra is átkozza a Google+ alapú megoldást, ráadásul az EU szerint valószínűleg adatvédelmi törvényeket sért.


Hirdetés


Ezeken túlmenően az alapvetően nem negatív tartalomkészítőknek is meggyűlhetett vele a bajuk, ugyanis az új rendszer számos manipulációs lehetőséget rejt magában, jelenleg elsősorban a spamözön megállításán dolgoznak a programozók. A Google releváns blogjában hétfőn megjelent közlemény szerint a közeljövő további fontos újításai közt megtalálható lesz az ASCII grafikák hatékonyabb felismerése, a megszemélyesítéses visszaélések megnehezítése, továbbá a kommentek megjelenítési idejének változtatása.


Ezen felül a Google elárulta, hogy hamarosan elérhetővé tesznek egy eszközt a kommentek csoportos moderálásához, plusz a rengeteg videó alatt megtalálható régi típusú hozzászólások jobb kezelhetőségének megoldása is terítéken van.


(Forrás: Google | Fotó: Adrian Jack Bunsby / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.