Hirdetés

3D Box Shot Maker 1.0 - dobozoljunk egyszerűen!



|

E program segítségével pofonegyszerűen, három lépésben hozhatunk létre termékdoboz „fotókat”.

Hirdetés

Ahhoz, hogy megalkossunk egy háromdimenziós dobozt, először is szükségünk lesz elő- és oldallapjának kiterített képére (a program a BMP, JPEG, GIF és PNG formátumokat képes fogadni). Az alkalmazás ebből felépíti a doboz térbeli képét, amelynek a kinézetét mi természetesen szabadon változtathatjuk bizonyos határok között – megadhatjuk a magasságát és két oldalának méretét is. Bármely paraméterét változtatjuk is meg a csúszkák segítségével, annak hatása azonnal látható a jobb oldalon lévő nézőképen is, így igen egyszerűen beállíthatók a megfelelő értékek.

 

A második lépésben árnyékot adhatunk dobozunknak, ennek hosszúsága, szöge és erőssége is szabadon változatható – csakúgy, mint a tükröződés mérete és intenzitása is. Az összes beállított paraméter értéke projektállományba menthető, és később bármikor előhívható, ha a korábbihoz hasonló kinézetű dobozt szeretnénk gyártani.

 

Amennyiben elkészültünk művünkkel, akkor azt BMP, JPEG, GIF vagy PNG formátumban tudjuk elmenteni, és más alkalmazásban vagy weboldalunkon felhasználni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.