Hirdetés

4K-s videók 1000 FPS-sel



|

A Phantom új kamerája, a Flex4K, ilyen minőségben képes mozgóképet felvenni.

Hirdetés

Ahhoz, hogy egy lassított felvételt szemléltető videó igazán lélegzetelállító legyen, a videót nagyon magas FPS-értékkel kell rögzíteni - a normális érték ilyen esetben semmit sem ér. Számokra lefordítva ez azt jelenti, hogy a 30, sőt a 60 FPS-t többször is meg kell szorozni. Ez annál nehezebb, minél nagyobb felbontással dolgozunk. 

A Phantom könnyen lehet, hogy új rekordot állított fel a sebesség rögzítésével kapcsolatban, ugyanis a Flex4K névre keresztelt kamerája nem elég, hogy 4096 x 2160 pixelben tud felvenni videót, de másodpercenként 1000 képkockát is tud rögzíteni 4K-ban

Természetesen a kamerának nem probléma a 30-as és a 60-as érték sem, de 23,98 FPS-re is állítható. A bravúr a Super-35 CMOS szenzornak köszönhető, amely egyébként 2000 FPS-sel is képes videót felvenni, ha a felbontást levesszük 2K-ra. Sajnos ennek a kiemelkedő tudásnak magas ára van: 164 900 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.