Hirdetés

A Jégvarázs minden idők legsikeresebb animációs filmje



|

A Disney Oscar-díjas filmje a Toy Story 3-at taszította le a trónról.

Hirdetés

Nemrég mutatták be a Jégvarázst Japánban. A Disney produkciója bemutatása óta több mint 1,07 milliárd dollárt forgalmazott, amivel maga mögé utasítva a korábbi csúcstartó Toy Story 3-at, minden idők legsikeresebb animációs filmjévé vált, és bekerült a világ tíz legnyereségesebb mozija közé.

Hirdetés

A Hans Christian Anderson Hókirálynő című meséjére épülő filmet tavaly novemberben mutatták be az Egyesült Államokban, és elnyerte a legjobb animációs filmek járó Oscart is az idén.

Nemzetközi sikere ellenére a Jégvarázs az USA-ban „csak” minden idők negyedik legsikeresebb rajzfilmje – a világ többi részén viszont több mint 650 millió dollárt forgalmazott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.